Styrelsemöte 11 -12 april

I slutet av förra veckan hade styrelsen för Svensk förening för röntgensjuksköterskor styrelsemöte under två dagar. Styrelsemöten hålls fysiskt fyra gånger per år, varav det ena i samband med röntgenveckan. Däremellan har styrelsen uppföljande möten via zoom samt planering av programmet inför Röntgenveckan. Under styrelsemötet lyftes bland annat genomgång av föregående protokoll, ekonomi, aktuella riktade studiedagar, olika rapporter, röret, annonsering och självklart röntgenveckan som vi alla ser fram emot!
Styrelsen ägnade en längre tid åt en SWOT-analys, som innebär att lyfta fram föreningens styrkor, svagheter, hot och möjligheter för att få ett omvärldsperspektiv.

Vidare deltog representanter från valberedningen under del av första dagen. De informerade om upplägget av val- och nomineringsprocessen inför ny- och omval av styrelseledamöter. Beslut kommer att tas på Årsmötet 2024 i Örebro den 18 september klockan 16.00. Det är alltså dags att nominera till styrelsen!

Vårdförbundets yrkeshandläggare för röntgensjuksköterskor Erika Lindquist var inbjuden att informera om läget i avtalsrörelsen och varslet gällande övertidsblockaden och hur detta påverkar röntgensjuksköterskorna.

- Har du koll på vad som gäller som medlem i Vårdförbundet? Se till att hålla dig uppdaterad! Du kan alltid kontakta din lokala fackliga representant.

Har du som medlem något du vill att vi ska lyfta framöver? Aktiva medlemmar ger en aktiv förening, du är alltid välkommen att kontakta oss!

Styrelsen för Svensk förening för röntgensjuksköterskor

 

Nästa
Nästa

Ny kurs från SAMS i MR-säkerhet!